Helpt een week verlof burn-out te voorkomen?

SET (Stress Ervaring Tool) ontwikkeld. De SET is een gevalideerd instrument

Zestienduizend personeelsleden van het bedrijf LinkedIn kregen de week van vijf april 2021 vrijaf. Het bedrijf wilde daarmee voorkomen dat veel werknemers in een burn-out zouden raken, aldus Chief People Officer Teuila Hanson. (bron: nu.nl) Veel werknemers werken sinds de start van de coronapandemie thuis. Uit onderzoek van het bedrijf is gebleken dat veel werknemers het zwaar hebben en dat men vreest voor burn-out. Een week vrij voor al het personeel is een mooie incentive om er even uit te zijn; even de druk van de ketel te halen. Of het echt helpt bij het voorkomen van een burn-out betwijfel ik. Een goede en objectieve diagnose met behulp van een betrouwbaar instrument is wenselijk. een instrument dat zowel de werk gerelateerde- als de individuele stressoren in kaart brengt.

Versterk de mentale kracht van je medewerkers.

Online Talent Manager heeft na jarenlang research de SET (Stress Ervaring Tool) ontwikkeld. De SET is een gevalideerd instrument dat in de vorm van een digitaal assessment de risico’s op burn-out meet en met gerichte adviezen komt om uitval te voorkomen.

Wij willen hulpverleners en coaches helpen met het preventief signaleren van burn-out gevallen. Daarom ter kennismaking dit unieke aanbod.

De Stress Ervarings Tool meet:

Wil jij weten hoe jij deze tool kunt inzetten binnen jouw organisatie?

Neem contact op met ons op of plan je gesprek hier in.