Platform - Online Talent Manager
Home Platform

Wat is het?

Het data-gedreven HR-Tech Platform “Online Talent Manager” ondersteunt mens en organisatie in het ontdekken, ontwikkelen, ontwikkelen en mobiliseren van talenten. Door inzet van “Online Talent Manager” stuur je op gedrag en resultaat. Je zorgt daardoor dat medewerkers zich willen ontwikkelen. Zowel op korte als op lange termijn.
Het platform biedt een praktische, data-gedreven en mensgerichte aanpak.

OTM dasboard

Ons digitale HR-Platform heet Online Talent Manager en omvat de volgende algemene functionaliteit:​

  • Data-driven E-coaching

  • Smart-chat

  • Koppeling met HR-systeem

Voor wie is het?

Het HR-tech platform Online Talent Manager kan worden ingezet door kennisintensieve organisaties die werk willen maken van hedendaags Talent Management. 
Online Talent Manager komt 
bijvoorbeelderg goed tot zijn recht bij
(lokale) overheidsorganisaties en zorginstellingen.
 

Ontdekken

Hybride ontwikkelen

Feedback geven

Mobiliseren

Wat levert het data-gedreven HR-Tech Platform Online Talent Manager op?

1

Snellere identificatie én mobilisatie van Talent

De geïntegreerde psychologische online assessments en de AI-toepassingen bieden jouw organisatie geautomatiseerde inzichten zodat je talent sneller wordt ontdekt en kan worden ingezet op de juiste positie binnen de organisatie.

2

Minder verloop van medewerkers, dus besparing van geld

De algoritmes zorgen voor tijdige duiding van ambities en mogelijkheden van talent gerelateerd aan beschikbare vacatures.

3

Uw organisatie wordt digitaal wendbaar en weerbaar door inzet van Online Talent Manager

Benodigd talent is schaars en veranderingen volgen elkaar steeds sneller op. Online Talent Manager ondersteunt via digitale coaching gebaseerd op principes van engine machine learning jouw organisatie bij de vraag hoe aanwezig talent optimaal kan worden benut voor het succes van vandaag, én ook voor het succes van morgen en overmorgen.

4

Online Talent Manager bindt (jong) talent

De huidige generatie werknemers stellen als eis te worden ondersteund in hun ambitie nog beter te worden in waar ze goed in zijnOnline Talent Manager biedt via de digitale coach EMiLy (Engine Machine Learning) de ondersteuning waardoor men niet of minder snel overstapt naar de concurrent die hun talenten wel waardeert en serieus neemt. 

5

Online Talent Manager verhoogt de productiviteit

Online Talent Manager objectiveert en maakt transparant. Het stelt mensen in staat elkaar aan te spreken op waar ze goed in zijn en geeft ze de kans daar nog beter in te worden. Dit werkt motiverend. Met als resultaat dat processen soepel verlopen, de productiviteit toeneemt en het ziekteverzuim afneemt. Kortom, er wordt met minder mensen meer bereikt. 

6

Online Talent Manager = Maatschappelijk Verantwoord Ondernemerschap

De relevantie van maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) is niet meer te negeren. Steeds meer organisaties kiezen hun leveranciers daarop uit. MVO staat voor een duurzame balans tussen ‘People, Planet en Profit’, ofwel tussen de sociale, de milieu en de economische aspecten. Mensen helpen groeien door ze datgene te laten doen waar ze goed in zijn hoort bij duurzaam inzetten van de menselijke succesfactor. Online Talent Manager draagt daardoor bij als “het sociale onderdeel” van maatschappelijk verantwoord ondernemen.