Voor wie - Online Talent Manager
Home Voor wie

Voor wie

Welke functie je ook hebt binnen je organistatie: met onze tool kun je jouw talentmanagement vormgeven!

Met de assessments van Online Talent Manager krijg je inzicht in de talentprofielen, denkniveaus, prestaties en risicofactoren, waarmee je op elk in niveau in de organisatie vanuit verschillende functies of rollen sturing kan geven aan het ontwikkelen van talenten. De betrouwbare assessments versterken je besluitvorming en geven je eigen rol ook meer inhoud en werkplezier. 

Vanuit elke rol een ander perspectief

Directeur / Ondernemer

Als directeur of ondernemer is het van belang om de beste mensen aan te trekken en aan je organisatie te binden. Door de assessments van OTM te gebruiken bij je besluitvorming, selecteer je mensen die aansluiten bij de rollen in je organisatie en cultuur waardoor je inzicht krijg hoe te investeren in hun ontwikkeling.  Zo krijgen het vinden, boeien en binden  van medewerkers perspectief en kan dat  gekoppeld worden aan de strategie en de visie van de je organisatie.

Loopbaanadviseur / Coach

Vaak komen kandidaten of organisaties naar jou als loopbaanadviseur of trainer toe met een hulpvraag. Je kandidaat weet bijvoorbeeld niet (meer) wat hij wil of wat hij nodig heeft in zijn carrière. Om de vragen van je kandidaat te beoordelen, kun je de assessments van OTM als instrumenten inzetten. De assessments geven je inzicht in het profiel van je deelnemer en helpen je bepalen wat voor hem de volgende stap kan zijn. Zo kun je je (loopbaan)adviezen optimaliseren.

Trainer

Boost je training met het gebruik van het de assessment van OTM. Zo leer je je deelnemers individueel (vooraf) beter kennen en kan je de voorbereiding van de training daarop afstemmen. Daarnaast kun je het team wat je traint een meerwaarde bieden door  de werkvormen die OTM biedt en de groepsanlayse die inzicht geeft hoe het team optimaler kan samen werken. Het spreken van een gemeenschappelijke OTM taal stimuleert betere communicatie, ontwikkeling en resultaten.

HR-Specialist

Als HR-specialist is het van belang om te investeren in de juiste personen. Want wanneer personen passen bij hun rol en de organisatie, zullen zij met plezier werken. Zo kun je het verloop binnen de organisatie verlagen en kosten besparen. Om te kunnen beslissen welke personen geschikt zijn voor je organisatie, is het van belang om je mening over een kandidaat kwalitatief te onderbouwen. Met de assessments van OTM krijgt HR inzicht in het kunnen van een kandidaat.

Psycholoog

Als assessment psycholoog wil je je opdrachtgever en zijn kandidaten een goed onderbouwd advies geven, wat je wilt onderstrepen met wetenschappelijk gevalideerde assessments. Door gebruik te maken van de assessments van OTM kun je een valide antwoord geven op vragen als “Is deze sollicitant geschikt om de rol van beleidsmedewerker te vervullen binnen dit bedrijf?” en “Heeft deze kandidaat leidinggevende kwaliteiten?” en deze antwoorden professioneel onderbouwen. 

Benieuwd hoe Online Talent Manger jou kan ondersteunen in je rol?

HR Tech Platform
OTM dasboard