Bert Goos - Online Talent Manager
Home Team Bert Goos
Profielfoto Bert Goos

Bert Goos​

Talent Manager R&D

Telefoon: +31 (641) 366160

E-mail: b.goos@onlinetalentmanager.com

Woorden die bij mij horen:

Ondernemend, pionier, nieuwsgierig, optimistisch, helikopterview, toekomstgericht, leergierig, nerwerker, scenariodenker en gepassioneerd.

Persoonlijke biografie

2002-2020

Partner, talent manager R&D

2002-2020

Directeur OTM, testontwikkelaar

2002-2020

Directeur Talent8, assessment psycholoog, executive coach, HR strateeg

Octogram Profiel

Octogram Bert Goos

Ervaring

Als Arbeids- en Organisatiepsycholoog ben ik 30 jaar werkzaam. Heb mijn expertise ontwikkeld bij de Koninklijke Luchtmacht, GITP en de laatste 20 jaar binnen mijn eigen bedrijf. De rode draad: (online) assessment, persoonlijkheid, leiderschap en het voorspellen van de fit tussen individu en functie/rol. Ik ben auteur van 2 boeken: Your Power of 8; Engelstalig boek over carriere switch van medewerker naar zelfstandig ondernemer en Het Octogram, Maakt talent zichtbaar.

Samen met André Tjoa heb ik als oprichter van Online Talent Manager meer dan 50 tests ontwikkeld in het Nederlands, Engels, Duits, Frans en Spaans. Mijn hoge pionierscore geeft aan dat ik gepassioneerd ben in het ontwikkelen van nieuwe vragenlijsten en testen. Met veel enthousiasme lever ik mijn bijdrage aan het intelligenter maken van het HR Tech Talenten Platform. Op deze wijze is onze digitale coach in staat gebruikers op maat gesneden adviezen te geven voor persoonlijke ontwikkeling. Mijn missie: mensen helpen hun werkelijke talent te ontdekken en te verzilveren.