Terugblik

Donderdag 21 juni hielden wij ons OTM Klantevent 2018. Hieronder in het kort de highlights van die dag:

  • Onze gastspreekster Sandra Doeze Jager vertelde een inspirerend verhaal over haar promotieonderzoek naar Agility. Hiernaast de samenvatting en een link naar het volledige proefschrift.
  • Testontwikkelaar André Tjoa boeide ons met zijn ronde bal en legde onder andere uit wat de psychometrische informatie over de OTM Agility test is. Hiernaast de sheets van zijn presentatie.
  • Margriet van Kampenhout vroeg om onze steun om de petitie te tekenen tegen de opheffing van het minimumloon. Teken hier de petitie van ‘Ben ik het waard’ en vind meer informatie op de website www.wijstaanop.nl.
  • Scooperz heeft na toestemming beelden gemaakt van ons enerverende evenement met als spetterende afsluiting een optreden van Do. Kijk hier naar de impressie van een prachtig OTM Klantevent 2018 op het Landgoed Luchtenburg.

Indien je meer informatie over de workshops wilt ontvangen, mail dan even naar info@onlinetalentmanager.com.

Het gloednieuwe boek van Bert Goos, Het Octogram ‘Maakt talent zichtbaar’, is binnenkort te koop via bol.com en managementboek.nl. Daarvoor kunt je een bestelling plaatsen via info@onlinetalentmanager.com. Wij houden je op de hoogte over de ontwikkelingen.