fbpx

Professionele studiekeuzetest

Wanneer je nog niet precies weet welke richting je wilt kiezen voor de toekomst, kan een professionele studiekeuzetest of beroepskeuzetest bij Online Talent Manager hier begeleiding bij bieden. Al sinds 2002 zijn wij gespecialiseerd in het ontwikkelen van psychologische tests. Door middel van onze tests brengen we talenten in kaart door middel van gedetailleerde rapporten met een positieve benadering. Hierbij is het ons doel om mensen te helpen hun talenten te vinden. Dit is belangrijk, want mensen die een beroep beoefenen waarin hun talenten naar voren komen, zijn gelukkiger, effectiever en productiever.

Vind jouw roeping met onze professionele studiekeuzetest en beroepskeuzetest

Moet jij binnenkort een studiekeuze gaan maken en twijfel je hier nog over? Of ben je bijna klaar met je studie en weet je niet precies wat voor soort beroep je precies wilt gaan uitoefenen? Dan kan het erg lonen om eens een professionele studiekeuzetest of beroepskeuzetest te maken. Hierin geef je aan welke beroepsactiviteiten je leuk vindt of je leuk lijken om te doen. Op basis hiervan ontvang je een score met betrekking tot 8 verschillende beroepsgerelateerde activiteiten:

  • Verzorgen;
  • Strategievorming;
  • Enthousiasmeren;
  • Creëren;
  • Controleren;
  • Beïnvloeden;
  • Begeleiden;

Op deze manier krijg je meer inzicht in waar jouw talenten en interesses liggen, wat als basis dient voor het maken van een juiste beroeps- of studiekeuze. Voor een compleet overzicht over jouw kwaliteiten, is het ook mogelijk de professionele beroepskeuzetest of studiekeuzetest te combineren met de QP5 persoonlijkheidstest, ook aangeboden door Online Talent Manager.

Meer informatie over onze tests

Ben jij geïnteresseerd in het maken van één van onze tests? Of wil je de test misschien gebruiken binnen jouw organisatie, zoals een onderwijsinstelling? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Hiervoor bel je naar +31 (0)76 523 28 50. Vervolgens zal één van onze deskundige consultants je voorzien van alle gewenste informatie en je meer vertellen over de mogelijkheden die wij je kunnen bieden.

Talentontwikkeling

Z

Eenvoudig en overal beschikbaar

i

Duidelijke raportages

Neem vrijblijvend contact met ons op

Online Talent Manager

Online Talent Manager
Graaf Engelbertlaan 75
4837 DS Breda

 

T:076-5232850
E:info@onlinetalentmanager.com