fbpx

Persoonlijk leiderschap test in Breda

De persoonlijk leiderschap test brengt de vaardigheden voor het aansturen van medewerkers van een bepaalde kandidaat in kaart. Al sinds 2002 is Online Talent Manager in Breda een begrip op het gebied van verschillende psychologische tekst, voornamelijk gericht op persoonlijkheid en persoonlijke kwaliteiten. Ons doel is om door middel van onze tests de talenten van de kandidaat in kaart te brengen middels een persoonlijke benadering. Door jezelf te richten op je talenten komen deze immers het best tot hun recht.

Persoonlijk leiderschap test: ontdek wat jouw leiderschapsstijl is

De persoonlijk leiderschap test die we aanbieden bij Online Talent Manager is gebaseerd op het Quinn model. Hierdoor resulteert de test in een score op basis van vier stijlen van leidinggeven, namelijk:

  • De ondernemende stijl;
  • De resultaatgerichte stijl;
  • De beheersmatige stijl;
  • De mensgerichte stijl.

Iedereen heeft een andere leiderschapsstijl. Dat is niet erg, want verschillende organisaties vereisen ook verschillende leiderschapsstijlen. De persoonlijk leiderschap test wordt dan ook vaak ingezet om te toetsen of een bepaalde potentiële manager en zijn of haar manier van leidinggeven goed bij een organisatie past. Ook kan het erg waardevol zijn om voor jezelf een persoonlijk leiderschap test af te nemen en erachter te komen wat jouw persoonlijke leiderschapsstijl is.

Neem contact met ons op

Wil jij gebruik maken van de persoonlijk leiderschap test binnen jouw organisatie, bijvoorbeeld voor het toetsen van de leiderschapsstijl van een potentiele manager? Of wil je misschien deze test afnemen om meer inzicht te krijgen in je eigen kwaliteiten? Neem contact op met Online Talent Manager door te bellen naar +31 (0)76 523 28 50 en ontdek meteen wat wij voor jou kunnen betekenen!

Talentontwikkeling

Z

Eenvoudig en overal beschikbaar

i

Duidelijke raportages

Neem vrijblijvend contact met ons op

Online Talent Manager

Online Talent Manager
Graaf Engelbertlaan 75
4837 DS Breda

 

T:076-5232850
E:info@onlinetalentmanager.com