Partners

“Avans+ maakt al sinds 2005 gebruik van OTM, de testen van OTM leveren namelijk een betrouwbaar fundament voor de persoonlijke ontwikkeling van haar klanten”

Jan van Santvoort

“Door te werken met de vragenlijsten van OTM kunnen wij onze cliënten helpen hun talenten helder te krijgen waarmee zij een volgende stap kunnen zetten in hun loopbaan. Door een relatief korte tijdsinvestering krijg je veel informatie die onze cliënten op weg helpt’. Het beeld wordt snel duidelijk mede dankzij het Octogram.”

Annette Sanders

“Binnen Canon Nederland gebruiken wij regelmatig testen van OTM om de diverse interne trainingsprogramma’s of recruitment activiteiten te faciliteren. Alle testen werken vriendelijk en intuïtief voor zowel de medewerker als voor de administratieve ‘achterkant’. Ook ervaren wij de telefonische ondersteuning van OTM als zeer prettig en bereikbaar.”

Bas van Dinther

“De testen van OTM leveren mijn kandidaten nuttige inzichten op die ze kunnen gebruiken om hun professionele ontwikkeling de goede richting te geven!”

Duschka de Brouwer

“Het Octogram helpt mij vooral in de samenwerking met anderen. Ik ben goed op de hoogte van mijn eigen voorkeuren en die van mijn collega’s. Dat helpt mij om mijn collega’s beter te begrijpen, maar vooral ook om hun kracht op mijn minder sterke punten in te zetten.”

Raimond van der Zee

“Voor onze incompany training “Baas in eigen loopbaan” zijn de OP5, het Octogram en de loopbaanwaarden testen van toegevoegde waarde voor de cursisten in hun zoektocht naar de volgende stap!”

Carola Kalkman

“Wij werken naar volle tevredenheid met de vragenlijsten van OTM. Ze zijn heel inzichtgevend en gebruiksvriendelijk; onze coachees herkennen zich meestal goed in de individuele en groepsanalyses. De samenwerking met het team van OTM ervaren wij als plezierig door hun betrokkenheid, flexibiliteit en deskundigheid.”

Cynthia van der Ent

“De tests van OTM ondersteunen en onderbouwen onze dienstverlening. Ze voegen waarde toe aan de adviezen voor onze opdrachtgevers.”

Rob Hermsen

“Al ruim 12 jaar (vanaf het eerste uur) werken wij naar tevredenheid met de testen van OTM. Deze bieden onze klanten meer inzicht en de nodige handvatten om hun doelen te realiseren en beter te presteren. Wij waarderen zeer de prettige samenwerking met OTM en de snelheid in handelen ten behoeve van onze klanten.”

Monique van Baar

“OTM helpt om in korte tijd tot de kern van iemand door te dringen. Daarmee kunnen we dan snel en concreet de goede actie in gang zetten.”

Frans van Weert

“Wij gebruiken het Octogram als standaard onderdeel van onze loopbaanadvisering. Iedereen herkent zich er onmiddellijk in.”

Ron van de Water

“Onze deelnemers en hun medewerkers in de Regio West-Brabant hebben nu meer inzicht in hun talenten en kwaliteiten. Dit draagt bij aan de onderlinge regionale mobiliteit en kennisdeling!”

Monique van Etten-Wiedemeijer

“Paideusis heeft vanaf de start in 2007 gebruik gemaakt van Online Talent Manager. Gebruikersgemak, een goeie smoel van webomgeving en testen, en de steeds vriendelijke service zijn redenen om voorlopig gewoon te blijven.”

René Ravenhorst

“Het Octogram is voor ons een perfecte aanvulling op de overige assessmenttools en ook uitermate geschikt om te gebruiken binnen teambuildingstrajecten. Wij zijn fan!”

Johan Post

“Sinds 2010 maakt ProMotion veelvuldig gebruik van de testen van OTM. Het biedt onze cliënten waardevolle inzichten samengevat in een overzichtelijke rapportage.”

Lonneke Ploum

“De OTM vragenlijsten zijn gebruikersvriendelijk, zowel voor mijn kandidaten als voor mij en geven belangrijke (persoonlijkheids- en loopbaan)inzichten ter ondersteuning van mijn coaching. De OTM organisatie is bovendien heel klantgericht!”

Hélène Propsma

“Al jaren werken wij naar volle tevredenheid met de testen van Online Talent Manager. Het is fantastisch materiaal om in het gesprek snel diepgang te bereiken…”

Minka Kuijken

“Het Octogram geeft een heldere weergave van iemands voorkeurstijlen. Voor ons een goede basis om een assessment of coachingstraject te starten, het is voor kandidaten goed te begrijpen en herkenbaar. Mede op basis van bijvoorbeeld een Octogram en een OP5 zijn wij in staat een kandidaat versneld in ontwikkeling te brengen.”

Anna Bicker Caarten

“de OTM-tests zijn vlot klaar te zetten, hebben weinig hick-ups bij de afname en zijn een solide basis voor een goed gesprek.”

Roel Jasper

“Met OTM kunnen we op een snelle en laagdrempelige manier tests afnemen bij kandidaten voor ons traineeprogramma. Naast de resultaten uit de sollicitatiegesprekken, hebben we hierdoor een meer objectieve onderbouwing bij het selecteren van een kandidaat.”

Annelieke Wagemakers

“De beelden, die uit de OTM vragenlijsten naar voren komen, springen voor ons van het scherm en komen vervolgens in ons coachend assessment tot leven. Als OTM gebruikers van het eerste uur is dit materiaal een betrouwbare basis waar wij elke keer weer gelukkig mee zijn

Irith Koster

“OTM is een waardevol instrumentarium bij assessments. Geeft integrale beelden van kandidaat en biedt duidelijk kader voor terugkoppeling aan die kandidaat.”

Ivo Geurts

“OTM Quinn geeft ons beter inzicht in de voorkeursstijlen van onze kandidaten. Een mooie toevoeging voor onze werving en selectie!”

Annemiek Mateboer

“Voor elke klantvraag zijn er testen in te zetten, en kun je in 1 oogopslag de resultaten aflezen in een verkorte weergave in het model van Quinn.”

Milla van de Laar

“Door individuen en teams voorafgaand aan een ontwikkeltraject een OTM talentenanalyse te laten maken, komen we opvallend snel tot de kern. Heel prettig en zinvol voor alle betrokkenen.”

Mandy Oostlander

“Onze toekomstige medewerker is niet per definitie de beste kandidaat, maar juist die kandidaat die het gehele team kan laten excelleren. En de vragenlijsten van OTM geven dit in één oogopslag weer.”

Ingrid van de Poll

“De tests maken heel goed visueel inzichtelijk waar mijn cliënten staan en zetten daarmee een goede stap in het krijgen van meer zelfinzicht. Verder heeft OTM een ontzettend betrouwbaar test systeem waardoor kwaliteit en continuïteit goed geborgd zijn.”

Bianca Jagt

“Het Octogram geeft in één oogopslag een helder beeld van je voorkeursstijl van werken! We werken graag samen met OTM.”

Zeelenberg

“De testen van OTM octogram geven aan leidinggevenden houvast bij het bespreken van de persoonlijke vaardigheden van en met onze medewerkers. Door de persoonlijke werk-en leiderschapstijlen te verbinden aan de daarbij behorende kernkwaliteiten/valkuilen en uitdagingen wordt het bespreken van de verbeterpunten eenvoudiger, duidelijker en daarmee gerichter.”

Gerard Sponselee

Neem vrijblijvend contact met ons op

  • Velden met een * zijn verplicht

Online Talent Manager

Online Talent Manager
Graaf Engelbertlaan 75
4837 DS Breda

 

T:076-5232850
E:info@onlinetalentmanager.com