fbpx

Direct aan de slag met een enkele test!

Neem contact op met Online Talent Manager om de testen of producten in te kopen via 076 – 523 28 50 of info@onlinetalentmanager.com.

Octogram
Het Octogram geeft aan welke werk- of leiderschapsstijlen het best bij de kandidaat passen. Rapport met beschrijving van de scores op de 8 voorkeursstijlen.

€ 39,50

Organisatiecultuur – huidig
De Organisatiecultuur checklijst Huidig brengt in kaart hoe iemand de organisatiecultuur waar hij of zij in werkt ervaart. Dit kan op organisatieniveau of op afdelingsniveau zijn.

€ 39,50

Ondernemersschapsassessment
Het ondernemerschapassessment brengt twaalf competenties, trekken en drijfveren in kaart die van belang zijn in het ondernemerschap.

€ 39,50

Combi organisatiecultuur
Combinatie van Organisatiecultuur- huidig en – gewenst

€ 75,00

Organisatiecultuur – gewenst
De Organisatiecultuur vragenlijst (Gewenst) brengt in kaart in wat voor organisatiecultuur iemand het liefst werkt.

€ 39,50

OTM Kaartspel
Het OTM Kaartspel is gebaseerd op het Octogram en heeft vijf soorten spel kaarten; talenten, sterke punten, valkuilen, competenties en blanco (de talentenkaarten zonder dat je ziet bij welke talent welke octogramrol hoort). Ideaal voor (team)coaching en trainingen.

€ 45,00 inclusief verzending

OTM Octogrambierviltjes
Het OTM Octogram op een bierviltje. Een aanvulling voor elke (team)coaching en training.

100 stuks € 15,00
inclusief verzending

Het boek Het Octogram – maakt talent zichtbaar                Laat je inspireren door een persoonlijk verhaal over omgaan met tegenslag, gelukkig en dankbaar zijn en de drive vinden om succesvol te worden. Vol met informatie over het octogram, de test over werk- en leiderschapsstijlen.

€ 27,50

Gelijk zelf aan de slag met talenten!

Octogram Talentenprofiel
Een uitgebreide rapportage op basis van het Octogram. Het Octogram Talentenprofiel geeft een beschrijving van de scores op de verschillende voorkeursstijlen en geeft daarnaast inzicht in sterke punten, ontwikkelpunten, de kandidaat als leidinggevende, de kandidaat in een salesfunctie en nog veel meer.

€ 76,50

Word zelf een talentmanager met je eigen Online Talent Managerlicentie!

Licentie Online Talent Manager
Met een licentie bij Online Talent Manager krijg je toegang tot je eigen assessment software. Vanuit deze software kun je jouw kandidaten uitnodigen voor alle assessments van Online Talent Manager. De kosten voor een licentie bedragen € 2.019,00 en de Online Talent Manager Basistraining is een investering van  € 995,00 (2,5 dag). Klik hier of bel ons voor meer informatie: 076-5232850.

Neem contact met ons op

Online Talent Manager

Online Talent Manager
Graaf Engelbertlaan 75
4837 DS Breda

 

T:076-5232850
E:info@onlinetalentmanager.com