fbpx

Rapporten

Op basis van het Octogram geeft het Octogram Talentenprofiel een uitgebreide omschrijving van de talenten van je kandidaat of medewerker.

Elke assessment genereert een uitgebreid psychologisch rapport. In dit rapport staat een toelichting op alle schalen en scores. Dit rapport is geschikt om, na enige toelichting, aan je kandidaat mee te geven.

Elke assessment genereert een expertrapport. Dit beknopte rapport geeft een goed beeld van je kandidaat en is bedoeld voor de expert, niet voor de kandidaat. Het rapport toont verschillende gedragsassessments in het model van Quinn. Dit geeft een goed beeld van de overeenkomsten en verschillen in de verschillende lagen van de persoonlijkheid van je kandidaat.

Als meerdere kandidaten hetzelfde assessment hebben gemaakt kun je een groepsrapport opvragen. Dit rapport geeft een goed beeld van de talenten binnen een afdeling, team of organisatie.

Enkele assessments zijn geschikt om als ‘360-graden’ in te zetten. Naast je kandidaat vraag je dan ook enkele personen in zijn directe omgeving om het assessment over je kandidaat in te vullen. Het rapport laat zien of het beeld dat de kandidaat over zichzelf heeft wordt bevestigd door zijn omgeving.

Op basis van de assessmentresultaten wordt een indicatiescore gegeven op de 53 competenties van Online Talent Manager. De score op een competentie geeft aan of deze ‘in aanleg’ bij iemand aanwezig is en daarmee of deze competentie makkelijk te ontwikkelen is voor de deelnemer.

Dit rapport brengt in kaart welke competenties de kandidaat daadwerkelijk laat zien op de werkvloer. Je kunt zelf een competentieassessment samenstellen op basis van je competentieprofiel. Ons competentiewoordenboek bestaat uit 53 algemene competenties. We raden altijd aan om een competentieassessment in 360-graden af te nemen.

Neem contact met ons op

Online Talent Manager

Online Talent Manager
Graaf Engelbertlaan 75
4837 DS Breda

 

T:076-5232850
E:info@onlinetalentmanager.com