fbpx

Kansacademie is een samenwerkingsplatform van werkgevers, participatie-instellingen en onderwijsinstellingen die regionaal samenwerken én organisaties en mensen begeleiden op de steeds sneller veranderende arbeidsmarkt. De missie van de partners is het optimaal organiseren en faciliteren van laagdrempelige samenwerking tussen mensen en organisaties met een blijvende begeleiding rondom het thema “Leven Lang Ontwikkelen”.

Al de bij de Kansacademie aangesloten partners hebben de taak werkzoekenden te helpen met het in kaart brengen van hun competenties en deze mensen, waardoor zij specifieker kunnen worden gematchd met de vacatures van de aangesloten werkgevers. Na een match worden de kandidaten in afstemming met de aangesloten werkgevers eventueel verder ontwikkeld via aanvullende scholing.

De aangesloten Kansacademie partners gebruiken hierbij de testen van Online Talent Manager. Het Octogram of de werkstijlen, de OP5 persoonlijkheid, de Loopbaanwaarden en de test beroepsinteresses worden gebruikt om het profiel van de persoon in te kleuren en een kort verslag te maken.

De Kansacademie en Online Talent Manager komen graag in contact met NOLOC gecertificeerde loopbaanprofessionals die de OTM testen in hun praktijk gebruiken, om terugkoppelgesprekken te voeren met kandidaten die zich aanmelden bij de Kansacademie.

De gesprekken worden via online media zoals Skype of Zoom gehouden en met behulp van de testsuitslagen en informatie uit het gesprek wordt dan verwacht dat je een kort verslag maakt.

De verwachte spreektijd met de kandidaat is geschat op één uur. De honorering voor het voeren van het gesprek en het maken van het verslag (1 A4) bedraagt € 200,00 inclusief BTW.

Heb je belangstelling en wil je hierover meer weten, neem dan contact op met Bert Goos, directeur OTM via 076 523 28 50‬ of Mick Slaap, Programma manager Kansacademie op 085 273 61 94.